Els Catflowers surten de la Reserva.

Els Catflowers han fet l’any 2009 una espectacular volada, 10.000 a Brussel.les, Arenys de Munt, 13 de desembre 170 consultes populars, Pep Guardiola, Reagrupament.cat. Si tanques els ulls uns instants veuràs que és com un somni, el desembre de l’any passat tot això era impensable.

Tanmateix, he parlat amb molts Catmesells /Catflowers d’aquests esdeveniments que han provocat un canvi d’escenari polític i social, a mans de la societat civil, i continuen tenint el mal d’Almansa, és a dir la submissió tant arrelada que els incapacita per lluitar per la dignitat i la llibertat i prefereixen creure que la Independència no és possible.

Bé, però l’important d’aquest 2009 és que molts Catmesells han sortit de la reserva i s’han convertit en homes/dones lliures que treballen per assolir la llibertat dels Països Catalans. Finalment ens hem tret del damunt les pors, els tabús i els complexes.

El 2010 toca seguir treballant, hi ha molta feina a fer i per sort tenim un model a seguir que, encara que no l’esmenti, tots sabeu a qui/què em refereixo: humilitat, esforç, il·lusió, coratge, unió, tots a una, ah, i fer-ho divertint-se.


Tot és possible, tot està per fer.

Plors i laments de què serveixen, gent que lluiti és el que cal.

Foc nou. Miquel Martí i Pol.



Comentaris

Unknown ha dit…
Quanta raó que tens. La gent ha sortit de l'armari i això continuarà, per que no pararem.

l'independentisme està a anys llum del mateix any passat, hem avançat moltíssim, però a més a més, cal aprofitar la inèrcia, l'empenta que portem, no pararem.

Fa uns anys parlàvem d'una acció cada dia, i a dia d'avui, hi ha milers de persones que es dediquen a fer-ne una cada dia. Això és imparable.
1.- passar-s'ho bé.
2.- ni un pas enrrera. Tothom que ja ha fet el pas (200.000) no aniran enrrera.
3.- I ara, el 28 de febrer, el 25 d'abril i Barcelona.
4.- Els espanyols no saben que fer, es pensaven que estàvem extingits, morts, que ERC era el cabàs de vots de l'independentisme i que ja estava domesticada.
5.- Quin error.

Que tinguis un bon any per a tu i per als teus. Feliç any nou de llibertat, no ho dubtis.
Per justícia, per sentiment, per amor i per amistat, Visca Catalunya Lliure.

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana