Sopa de maduixots amb gelat de vinagre.
*gelat de vinagre artesà
• pols de sucre isomalta
Per al pa de pessic:
• 200 g de farina
• 100 g de sucre
• 50 g de maduixots
• 6 ous
• mantega
Per als maduixots:
• 600 g de maduixots
• 150 g de sucre morè
• unes gotes de vinagre
Per al pa de pessic:
• 200 g de farina
• 100 g de sucre
• 50 g de maduixots
• 6 ous
• mantega
Per als maduixots:
• 600 g de maduixots
• 150 g de sucre morè
• unes gotes de vinagre
Preparació:
Per al pa de pessic: barregeu els rovells amb la meitat del sucre, la farina i els maduixots tallats a daus petits. Munteu les clares a punt de neu, amb la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja anterior. Poseu-ho en una plata de forn untada amb mantega i farina. Coeu-ho 30 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar. Talleu-ne petites circumferències amb un tallapastes. Per als maduixots: talleu la meitat dels maduixots i poseu-los en un bol. Poseu els altres maduixots dins el robot de cuina, juntament amb el sucre i les gotes de vinagre, i tritureu-ho fins que quedi una sopa fina. Amaniu els maduixots que heu tallat prèviament amb la sopa. Emplateu-ho col·locant en un plat soper el pa de pessic al fons, al voltant els maduixots macerats amb la sopa i al damunt una bola de gelat de vinagre (compreu-lo bo i fet). Decoreu-ho amb un cristall d’isomalta: poseu la pols de sucre isomalta en fulles de silicona i entreu-ho al forn entre 3 i 5 min a 120 ºC fins que cristal·litzi.
Comentaris