Recepta de cuina vegetariana. Paté de formatge i olives

Aquest paté no requereix cap tipus de cocció i, per tant, és molt fàcil de preparar.
Ingredients
250 gr de formatge tendre
100 gr de formatge feta
1 caixa de formatgets
1 cullerada de postres d'alfàbrega (millor fresca)
 pebre
3 cullerades soperes d'oli d'oliva o mantega
100 d'olives (verdes o negres, o ambdues), sense pinyol....
La preparació
Posem tots els ingredientes en un bol de cuina i els triturem bé, fins que ens quedi un paté suau i ben lligat. Hem de tenir present que, al reposar i refredar-se, el paté té tendència a espessir-se una mica.
Un cop fet, el desem en una carmanyola que tanqui bé, el cubrirem amb una capa fineta d'oli d'oliva, i el guardarem a la nevera fins al moment de consumir.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana