Felicitat i desil·lusions.

Avís, el contingut d’aquest vídeo és agredolç, entranyable, però us farà sofrir....

La genialitat de les pel lícules de Pixar és la forma en què funcionen sense problemes en els nivells d'emoció i que serveixen tant pels nens com per adults. De vegades és difícil saber quin és el subtext. Millor pel lícula nominada (2009) es troba una seqüència de quatre minuts de durada que presenta el personatge principal, Carl, i la seva esposa, Ellie. És un curtmetratge, la seqüència de dibuixos desenvolupa la vida d'un matrimoni llarg, complet amb tota la felicitat i les desil.lusions que qualsevol associació de dècades de durada tindrà. Al final, Ellie mor i deixa a Carlos un vell solitari. És una seqüència aclaparadora agredolça, i un dubte fins i tot per incloure'l en la llista de pel·lícules que els nens poden veure.

 

Comentaris

Emili ha dit…
Recordo perfectament aquesta escena de quan vaig veure la pel·lícula, em va emocionar molt. Per a mi es, sense cap mena de dubte, el millor de la pel·lícula.
Dama del fuego ha dit…
Pot ser siga dur, però crec que els xiquets han de "poder" veure estes coses, perquè són, ni més ni menys, la realitat. Una frase que repetisc és "Disney ha fet molt de mal", amb les seues princeses, l'amor a primera vista i la felicitat eterna sense màcula. És molt més bonic pensar que la felicitat està en el dia a dia i en fer front a l'adversitat agafats de la mà ;) M'ha encantat el vídeo. Besets!!

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana