VIURE



Viure amb èxit, gaudir de la vida, com assolir-ho?
Us donaré unes quantes pistes......
La primera pista per tenir èxit, és voler-ho. Fixar-se reptes és imprescindible. Els reptes no hauran de ser ni massa desmesurats ni per sota de les possibilitats.
A quin grup pertanyo? La resposta a aquesta pregunta és la primera clau de l'èxit.
La segona pista és el temps, les presses no són bones companyes de l'èxit, no tant perquè no donin temps de pensar, com per l'estrès que generen.
La tercera pista rau en compartir les idees. En comptes de predicar perquè t'entenguin és fonamental intuir què pensen els altres, aprendre de tothom, compartir les idees.
La quarta clau és enamorar-se, estimar tot allò que es vol fer, les qualitats innates es desenvolupen quant t'agrada allò que estàs fent.
Cinquena: persistir, constància. Tot sovint es peca per excés, cal veure si el projecte és viable, i després d'un temps, si es demostrra que no, el millor és abandonar. Però normalment el pecat ve per defecte, les idees necessiten temps per tenir èxit, sovint necessitarem d'un canvi mental dels altres i això portarà temps.
La sisena pista per l'èxit consisteix a probar i fer coses noves !! Emocions noves, explorar temes i persones diferents dels nostres afers diaris, cercar simultàniament en disciplines diferents. Estar obert al coneixement de tot i de tots.
La darrera pista és la sort.... Però hem de tenir en compte que la bona o la mala sort, acostuma a ser una altra cosa ben diferent, són el resultat de processos inconscients que escapen a la nostra atenció. Per exemple, arribar a la meta després del temps previst no sempre és mala sort, la causa pot ser la manca de prepació i de concentració.
Us animo a que ho probeu, si més no, amb un sol objectiu i durant un cert temps, això sí, us recomeno que cumpleixi totes les pistes. Molta "sort".

Comentaris

XAVI-E ha dit…
ho provaré. nusé per on començar però alguna cosa sortirà d'alguns dels projectes q tinc en marxa. Per cert i arriscar-se on entra? a la sisena?

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana