Receptes de cuina vegetariana. Salsa de calçots !
Salsa de Calçots
Us passo la recepta de la tieta per fer la salsa de calçots. Fins avui no l’havia compartit amb ningú... el secret, però, segons assegura la tieta és el següent : el primer cop l’ha de fer una dona, i el segon un home en el mateix morter, mantenir aquesta cadència.
Us passo la recepta de la tieta per fer la salsa de calçots. Fins avui no l’havia compartit amb ningú... el secret, però, segons assegura la tieta és el següent : el primer cop l’ha de fer una dona, i el segon un home en el mateix morter, mantenir aquesta cadència.
Si canvieu de morter heu de tornar a començar de la mateixa manera.
Ja sé que sou discrets en quant a comentaris però aquest cop us agraïria, que quan tasteu la salsa ens diguessiu com us ha quedat. Ah, una cosa més remeneu amb esma !
Ingredients
1 kg de tomàquet escalivat.
1 cabeça d’alls escalivats.
½ cabeça d’alls crus.
400 gr d’ametlles torrades.
100 gr d’avellanes torrades.
Tot això picat seguint aquest ordre.
Tot seguit aneu-hi afegint:
1 litre d’oli d’oliva.
Vinagre i sal al gust.
Comentaris