Ràtzia de Facebook contra perfils catalanistes


Estic fins la” imatge”de que ens putegin contínuament, de l’espoli, de l’insult, de les prohibicions, de que ens tractin com una terra conquerida a colonitzar.
Ja ho sabeu pels mitjans de comunicació digitals, però per si de cas us en faig cinc cèntims (annexo informació del (directe.cat ).
Facebook Espanya ha iniciat un degoteig de tancament de perfils d'entitats i grups catalanistes sense notificació prèvia als seus administradors. Va inaugurar el llistat de damnificats un grup cívic per difondre l'Aplec d'Arenys de Munt que commemorava el primer aniversari de les consultes populars els passat 13 de setembre. Just aquesta setmana, una entitat amb més de 10 anys d'història i amb una activitat cívica reconeguda a Catalunya, la Plataforma per la Llengua, es trobava amb el seu perfil inutilitzat. Els tercers en caure han estat la Xarxa Independentista i La República Catalana. Tots dos amb milers d'amics consolidats i que han patit amb el mateix modus operandi: sense cap avís i de manera fulminant. 
És una angoixa contínua viure a Catalunya, cada dia ens en fan una de grossa. Hem de lluitar per la llengua gairebé a cada pas, quan demanes un café en un bar, en una reunió de l'escola o de la comunitat de veïns. Veus com les nostres carreteres són insuficients des de fa anys. Veus amb impotència com els nostres malalts estan amuntegats als passadisos col·lapsats dels hospitals, com no arriben les beques als estudiants... Si, estic fins la imatge, però no ho aconseguiran, no ens destruiran, com a poble mil·lenari lluitarem per dignitat, pels nostres avantpassats i perquè ens rota...
Catalunya Estat Propi !!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana