ELS CATFLOWERS A BRUSSEL•LES

Els catmesells estan cofois, es veu que un bon dia tot prenent un cigaló un d’ells va tenir la idea de sortir de la reserva i fer un aplec a Brussel•les.
Pensen que d’aquesta manera podran dir la seva i manifestar la indignació pel tractament humiliant que reben: ara es veu que fins i tot un important catflower dóna suport a la candidatura de la capital del país que els té confinats i empobrits a la reserva.
Segons sembla es tracte d’un càrrec que havia jurat i promès fidelitat a la Nació Catmesella fins a assolir la independència , però això no és tot, diuen que amb el seu vot va fer cap del consell de savis a una persona infiltrada i amb vocació integrista amb els “ispanyamos”.
Tanmateix, el que importa de veritat és que els catflowers o, si més no, una bona part d’ells continuen la lluita per la dignitat, l’autoestima, l’assoliment de la llibertat per sortir de la reserva com aquells valents i llegendaris indis. I, així, tornar a recuperar la gran Nació Catmesella.
Endavant tots els que no us heu rendit, a Brussel•les, per amor a la nostra Terra i a la Llibertat dels homes i dels pobles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana