Post 100

Després de vint mesos d’obrir el blog he arribat a l’article (post) nº 100,

fidel al títol de lliurepensament, he expressat tot allò que m’ha passat pel cap, ara em trobo amb la dicotomia de seguir en aquesta línia o bé fer dos blogs, un amb el contingut més filosòfic / espiritual i l’altre més mundà. S’accepten suggerències..

En aquest poc més d’any i mig, han passat moltes coses, el Sr. Obama és el president dels EEUU, el Barça ha fet història, ha esclatat una crisi a nivell mundial que ens ha tocat les butxaques a tots i a moltes persones les ha comdemnades a la pobresa,...

Una cosa segueix igual….. el menyspreu d’Espanya envers la nostra identitat, i aquí no vull carregar les tintes perquè tothom sap què està passant, i l’indigne comportament de la classe política catalana (amb alguna excepció).

La recent mort d’un company de somnis i la lluita contra la malaltia durant dos anys d’un amic, em fan reflexionar sobre el sentit de la vida i què coi estem fent aquí. Com és que les neveres estan atapaïdes, els carrers plens de cotxes, tenim de tot, i es respira poca felicitat? On està l’error?

Miraré d’esbrinar-ho en els propers articles i també de donar-hi receptes !!

Gràcies a totes / tots els qui dediqueu una part del vostre temps a llegir aquest blog.

Fins aviat !

Comentaris

Unknown ha dit…
per molts anys!!!

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana