ETS EL QUE PENSES.

Tu crees la teva vida a través dels teus propis processos de pensament i la teva manera de pensar. Cada cosa que penses, la sents; i tot el que sents es manifesta per a crear les condicions de la teva vida.
Reflexiona sobre això: n'hi ha prou en un moment per visualitzar la felicitat i el teu cos es sentirà feliç. Tant sols un moment per jutgar com ets d'infeliç, de víctima, i sentiràs tristesa i dissort.
N'hi ha prou amb un moment per deixar de "jutjar-te" i sentir la bellesa de les coses!!.
I mentre tu has tingut aquesta fantasia de sentiments creats dins del teu ser, has canviat quelcom al teu voltant? NO. Però tot el que tu ets sí.
ETS PRECISAMENT EL QUE PENSES. Cada cosa que penses, així serà a la teva vida. Si contemples infelicitat, la tindràs, si contemples alegria, la tindràs. Si contemples geni, creativitat, ja està aquí, ja la tens.....
Com és crea el teu futur? A través del pensament. Tots els teus matins estan construïts pel teus pensaments del dia d'avui. Perquè cada pensament que contemples, cada fantasia que tens crea un sentiment dins del teu cos que queda enregistrat a la teva ànima (consciència). Cada paraula que pronuncies està creant els teus dies esdevenidors, perquè les paraules són només sons que expressen els sentiments de la teva consciència que han nascut del pensament. Creus que les coses passen simplement per casualitat?
Tot el que alguna vegada hagis pensat, cadascuna de les fantasies que has tingut, tot allò del que has parlat ha passat o està per passar. Es creen a través del pensament.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana