Sexe

Conjunt de modalitats bioquímiques, fisiològiques i orgàniques que polaritzen els individus d'una mateixa espècie en mascles i femelles, de manera que entre ells esdevé possible, pels adequats processos de conjugació o fecundació, una periòdica modificació de la informació genètica.
Aquesta  és la definició de l'enciclopèdia sobre el sexe, segurament si ho llegeix un extraterrestre es farà una idea ben diferent o cap idea sobre el sexe.
El sexe, l’erotisme, la sensualitat, la pornografia, etc... són components de l’activitat sexual en major o menor grau. També són components importants el menjar, la beguda, la música, els perfums i una llarga llista de coses que afegeixen color i sabor a tan excitant activitat.
El cinema, la llenceria, els ginys de sex shop i ara també els  “tapersexs” tanquen el cercle del sexe. En la nostra estimada llengua (entenguis per llengua, en aquest cas, l’idioma) també hi podem trobar tota mena d’estímuls eròtics i sexuals, com ara aquest web:  eroscatala.com (Dietari d'erotisme i societat)
Bé, em sembla que un bon comiat pot ser: salut, sexe i felicitat !!!.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana