Pascal Comelade 2.0

El dia 16 de gener del 2008 vaig penjar aquest post, ara el torno a reeditar perquè en Pascal Comelade i el seu grup em semblen genials, i també perquè necessito una mica de bon rotllo, espero que us agradi i que el gaudiu.

Nascut el 1955 a Montpeller, de petit per casa seva van passar molts músics del costat Sud de la frontera. La seva mare, Eliane Thibaut-Comelade, és cuinera i autora de diversos llibres sobre cuina, especialment cuina (medieval) catalana. Son pare, Pere Comelade, és psiquiatre.
Del 1974 al 1978 va viure a Barcelona, a casa de Lluís Llach. Hi va conèixer, entre altres, Maria del Mar Bonet, Quico Pi de la Serra i Toti Soler, i va fer amistat amb Ovidi Montllor i Víctor Nubla (músic experimental, membre de Macromassa).
Després d'uns anys a Montpeller va tornar una altra temporada a Barcelona, concretament a Gràcia, on va entrar en contacte amb una certa bohèmia, representada principalment pel poeta Enric Casasses, amb qui continua col·laborant, o pel dibuixant Max. Actualment viu a Ceret.

Comentaris

Dama del fuego ha dit…
Està xula la música i el caràcter innovador que té. Arriscat però encertat! Gràcies per compartir-ho :)
Jordi ha dit…
Efectivament ens trobem davant d'un músic i compositor excepcional. Tampoc tenen pèrdua els seus espectacles junt amb el també inimitable nostrat poeta Enric Casasses.

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana