EL CAPITÁN TRUENO.

El Capitán Trueno, defensor dels febles, lluitador incansable contra els opressors i tirans, acompanyat dels inseparables Goliath i Crispin, i de tant en tant de l’eterna núvia Sigrid (reina de Thule). Sovint segrestada per malvats edulcorats, que inicialment només pretenien “desposarse” casar-se amb ella (res d’assetjament sexual).
Cada setmana per aproximadament 1,25 pts el comprava i el llegia i rellegia fins la setmana següent, després quan jugàvem al carrer repetíem les seves aventures, amb espases imaginàries i dolents inexistens ja que cap nen volia ser-ho.
De vegades les nenes es prestaven a fer de Sigrid, però poca estona perquè el seu paper era totalment passiu mentre els demés corríem i lluitàem al seu voltant, així doncs preferien seguir jugant a la “xarranca”.
Absolutament flipant els tebeos en què hi sortia el globus, els tres herois viatjaven amb aquest artilugi volador cap a un destí fix, Thule, però els vents els duien aleatòriament a terres desconegudes i misterioses on, indefectiblement, eren atacats i empresonats, fins que aconseguien escapar i organitzar la revolta contra el tirà de torn. Tot això ben amanit amb la pantagruèlica fam del gegantesc i entranyable Goliath, repartint cops de puny i de porra a tort i a dret.
Cada tebeo era una aventura increïble. Gràcies Capitán Trueno, per tot el que ens vas donar, il.lusió, imaginació i per fer-nos creure amb la justícia, l’amistat i la dignitat dels homes.
Capitán Trueno sempre estaràs viu a la nostra memòria i el nostre cor.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana