REEDUCAR LA PERSONALITAT

No n’hi ha prou amb aprendre intel·lectualment; hem d’aplicar el que hem après per crear una experiència diferent.
Hem de ser capaços de reestructurar el nostre cervell o no podrem canviar la nostra resposta a determinades experiències.
Cada vegada que aprenem alguna cosa nova, el cervell processa la informació a través dels sentits i estableix connexions sinàptiques que codifiquen en les neurones el record del que ha après. Això és un fet molt important ja que posa de manifest que tenim la capacitat d’adaptar-nos als estímuls de les influències externes i MODIFICAR el nostre comportament.
Sense la capacitat de canvi, no podríem evolucionar i seríem víctimes de les predisposicions genètiques dels nostres avantpassats.
A partir d’aquestes premisses, la meva proposta és…..perquè no mirem d’aprendre alguna cosa nova com ara ballar, muntar a cavall o aprendre un idioma, i ho incorporem a la nostra vida com a primer pas per anar reestructurant la forma de pensar, de sentir i sobretot de viure??No fos cas que a força d’adaptar-nos i conformar-nos ens estiguem convertint en una persona molt diferent de la que podem ser !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana