EL CORAZÓN DEL HÉROE.

Hola amics, és avui per primera vegada que escric al blog en l'idioma castellà. Penso que la cultura no ha de tenir barreres, i sent com és aquest idioma el matern d'alguns amics meus, m'he decidit a fer aquest pas. Tot seguit us passo la ressenya del llibre que ha escrit un bon amic, però el motiu de penjar-ho al blog no és aquest, sinó que aquesta novel·la reuneix diferents facetes molt interessants, com és la imaginació, el bon gust per la paraula escrita i, ben assegurat, el "divertimento". Molta sort Juanjo !


Después de haber despertado de un coma del que nadie esperaba verle salir, Lino retoma su vida normal como vigilante en un local de espectáculos de magia. Cada noche, tras aguardar el regreso de su amada Milena, se ve asaltado por un sueño que no alcanza a comprender.

Lejos de la rutina, Lino vive cada noche una vida intensa y diferente, la de un valiente general macedonio del ejército de Alejandro Magno. ¿Se trata del recuerdo de una existencia anterior, o es sólo el anhelo de la vida que le habría gustado vivir? Una enigmática enfermera le ayudará a descubrir el secreto que devolverá la paz al corazón del héroe.

El corazón del héroe es una novela en la que la ilusión y la cruda realidad se atraen y se repelen con la misma fuerza para determinar la existencia de unos personajes únicos.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortir de l'armari lingüístic.

Els dies de la Setmana